2011-06-17

Ölaffärer i Vancouver Del 3: Brewery Creek

Den som på förhand tipsades som den bästa affären var Brewery Creek och den jag hade hört talas om var Kanadas första ciceron Chester Carey.

Jag slängde iväg ett mail till honom några dagar innan resan och frågade om dom hade något fräsigt inne eller om dom hade någon lista på vad som fanns inne.
Han svarade med att ölen gick fort och att man var tvungen att komma in till affären för att se vad som fanns där. Vi kom dessutom fram till att jag skulle ta med mig lite nordiska öl som ett litet byte.

Jag hade med mig lite standard öl. Bedarö Bitter, Mikkeller Jackie Brown, BereHere Wårwit, Nils Oscar India ale, och Dugges lager no.1
Med mig i väskan hade jag även Nils Oscar Barley Wine från 2007 samt en Evil Twin Discobeer.

Med mig från det bytet fick jag en hemlig öl, får ni se den 15 juli då jag håller Ölråd. Men även Widmer Brothers Pitch Black IPA, en Driftwood Ole cellar Dweller samt en  Bear republic Red rocket Ale.

Detta skulle alltså vara stans bästa affär, det är stans bästa affär! Chester frågade mig om jag hade provat Westvleteren. Stolt svarade jag, att jag provat tre av dem. Han sa att de hade två backar tolvor undangömda. Coolt!  Med mig från Brewery Creek hade jag en låda samt några flaskor i en väska.
Grymt bra utbud från hela världen. Hade många sv Dogfish heads specialöl, jag köpte ingen av dem faktiskt.

Undra vad jag ska dricka idag? Moylans tripple hop kanske?

3 kommentarer:

Weine sa...

Ole cellar Dweller har jag provat god 8/10.

Blogger sa...

Are you exhausted from looking for bitcoin faucets?
Double your claiming speed with this advanced BITCOIN FAUCET ROTATOR.

Blogger sa...

From my experience the best Bitcoin exchange company is YoBit.