2012-03-16

Hur är jobbet i en festivalmonter? Inför Linkping beer expo

Självklart ska jag till Linköpings ölfestival, men jag ska prova något nytt denna gången. Jag ska befinna mig bakom en monter och istället.
Själv kommer jag att befinnia mig bakom TWC dryckesutbildnings monter och det ska bli riktigt kul!

Kul att prova på att stå bakom för att se hur folk uppför sig. Är det idel glada miner eller är det bistra människor som är tråkiga och trista. Jag funderade på att skriva bittra, men med tanke på alla humlestinna människor som lär dyka upp så ska jag inte använda det ordet.

Mina förväntningar är så klart roliga möten med likasinnade, men även att prata med folk som inte är lika kunniga eller till och med mer kunniga. Man lär sig alltid en massa av att gå runt på en festival. Det finns ju så sannslöst mycket kunniga människor.
Men även av dem som inte kan så mycket är det kul, för om man är på en festival vill man ofta lära sig. Då är det bra med lite repetition av grejerna.

Ser mest fram emot att se vad alla gör av sina öl som är över...ni som är utställare kan höra upp nu. All öl som blir över...tar jag mer än gärna emot!

Personligen kommer jag nog att dra en vända bort till Närke. Man måste ju prova vad HG har med sig!
Mer info hittar ni här: Linköping BeerExpo

1 kommentar:

Almryd sa...

" Är det idel glada miner eller är det bistra människor som är tråkiga och trista."

Se det så här.. ska du stå i en monter på en mässa folk betalar för att komma in på(antar folk betalar).. en mässa som antagligen ligger inom ett intresseområde för människan i fråga...
Eller ska du jobba på comhems kundtjänst?

Kan jämföra det med när jag sålt fyrverkerier inför nyår, alla tycker ju det är ball. förutom nån occational idiot som som vill reklamera en tigerraket som inte funkade i 150-packet han köpte för 19 kr. :)