2011-04-19

Senaste nytt: Ommegang Hennepin på Systembolaget

JA!! En riktig personlig favorit kommer till Systembolaget i maj. Ommegangs saison Hennepin för 80 spänn. Ett klart bra pris om man bor i Sverige.
Efter vår ölresa till USA fann vi snabbt smak för Ommegangs mycket goda belgieninspirerade öl. Vi tog reda på en aning om dem och det visade sig att dom är ägda och styrs av Moortgat, mer känt för sin Duvel.

Three philosophers var först ut på svenska marknaden i år och den var väl uppskattad runt om i Sverige? Nu hoppas jag på att man även får in deras vanliga Abbey Ale som man väl kan likna vid en belgisk dubbel.

För övrigt kan jag berätta att när jag befinner mig på andra sidan släpper man även The Angels share brandy barrel från från Lost abbey.

Några personliga favoriter dyker upp igen i North Coast Old Stock och Sierra Nevadas Big Foot. Dom som klagade högljutt på Old Stock har inte satt dem på lagring. Låt dem stå i ett år och ni kommer att hoppa av glädje!

Vill ni veta mer om vad som händer under året så ska ni besöka Schnille och Schmaks utmärkta uppdatering här

3 kommentarer:

Daniel L Gruneau - schnille.se sa...

Bara att gå direkt till källan så finns alla nyheterna med artikelnummer, pris och lanseringsdatum.

Daniel

Balder sa...

I detta fallet var det inte källan. Om det var orginalkällan låter jag vara osagt, för det vet jag inte. Fan jag som var så stolt över att vara först! Aja, det är bara att duga för mästaren.

Balder sa...

Buga för mästaren ska det så klart vara!