2010-03-28

Nya Tröls misslyckades med det mesta åter igen

I lördags var jag, sambon och en kompis på Nya Tröls och käkade och tog några öl. Riktigt dålig mat denna gången igen, det är andra eller tredje gången i rad nu och nu får det räcka. Det tog en timme att få våra burgare och det var inte ens mycket folk där. Potatisen var bränd men ändå kall och burgaren var ljummen. När vi sa till servitrisen att potatisen var bränd blev hon sur och kom in med en skål pommes istället ca 10 minuter senare och sa "Detta är vad vi har att erbjuda" och gick därifrån. Riktigt oproffsig sur jävel... sedan hade de absolut ingen koll på vilka öl de hade som vanligt och man kan inte se vad de har för deras ölmeny är uppdaterad typ 2008 och inget stämmer längre och det är svårt att se in i kylarna vad de har.

Det blev iaf en Hoppin Frog Bodacious Black & Tan där, en mycket trevlig öl. Enda positiva dock... blir nog en liten Tröls-bojkott nu tills de skärper sig. Går hellre till Green Lion.

Kvällen avslutades på Metro med en Dugges Bollox, den var också rätt trevlig.


4 kommentarer:

Balder sa...

Du fick med bästa anledningen att gå till Tröls iallafall. Det är Dugges öl! Men du skulle tagit Never mind the Bollox! istället. den är bättre än Bollox!. Även om det oxå är en jävigt fin öl!

Almryd sa...

Det var inte Tröls jag drack Dugges på utan Metro :)

De hade bara high five och this is bollox så tänkte testa den sistnämnda

Anonym sa...

ja, det är synd att de inte har så bra koll med det utbudet. tröls är trots allt ett långt billigare alternativ än green lion.

vad gäller maten är fish and chipsen bland den bästa jag ätit i sverige, och den har de aldrig misslyckats med.

/ mikael.

Almryd sa...

om jag mot förmodan äter där igen får jag väl prova det men skulle tro det är svårt för den att vara bättre än fish n chipsen på Green Lion. Och visst, det är lite billigare men det känns ändå som man får mer för pengarna på Green Lion och Bishops många gånger.